Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

OYAIDE TUNAMI V2

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
canyonn



Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53
Prispevkov: 640
Kraj: kanal

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2021 10:20    Naslov sporočila: OYAIDE TUNAMI V2 Odgovori s citatom

Očitno si se nekje fajn zaplezal da ti 1,8 m kabla za max 450 euro tako razjaha zvočno sliko.
So uporabniki ki jim sede Oyaide in drugi ki jim sede Davor cables to je sigurno.
Skorej 20 let sodelujem z Oyaide.Zakaj?Njihovi produkti so mi zvokovno blizu ,price performance na dobrem nivoju,kvalitetno narejeni,ni reklamacij,tradicija »since1952«.
Pišeš da so v2 hvaljeni kabli,so, na tujih forumih dobro sprejeti,v audio net publikacijah pa komaj najdeš kaj.V eu naredili odlične rezultate praktični brez reklam in plačanih testov,njihovi konektorji so daleč najboljši.
Tudi ostali nabor komponent in zvočnikov iz moje ponudbe v poplavi svetovne audio industrije in manufakture je, ker mi sede tak način reprodukcije in to na našem trgu predstavljam.Če je komu všeč ok,če nepa tudi prav.
Glasbeno,videl slišal ogromno koncertov vseh zvrsti ,v studijih tudi,veselje od 82 dalje,in te vtise po moji predstavi prenesel v hifi domače pogoje.virtu. ref.
V 30 tih letih ko sem se aktivno ukvarjal z audio, preposlušal kar nekaj kabelske scene,od diy do renomejev,tudi sami pletli v mladosti z dobrimi rezultat,pravi materjal je bil problem dobit takrat.
Tako pač je od kar je na voljo Oyaide pa se vedno vrnem na Oyaide ,razen ko se razprodajo in uparabljam čisto navadne kable,ampak res čisto navadne in je meni tudi ok.
In imam v brand kolekciji bolj cenjene in mnogo mnogo dražje kable,
Zame Oyaide igra humano in organsko in da,prostor napolni z muziko. »virgin copper« ?
Za kakšne 15 min.extreme se najdetudi kaj drugega,me ne tangira.Akustični aparati pri meni delajo cel dan,pozimi elektronke…….

Skratka,vesel bi bil dobiti na poslušanje vsaj eden od tvojih napajalnih kablov v moje okolje z Spendor classic 100 in 200,tudi na 100 db +in 15 col s trobento zgoraj,še raje pa dva za monobloke,
da slišimo ali je Oyaide Furukawa res tako zavožen projekt.

Kako tvoj kabel deluje bom opisal in ti povedal,lahko tudi tukaj.!

Lep dan vsem


Nazadnje urejal/a canyonn Sre Mar 03, 2021 14:51; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041775119
benma



Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Prispevkov: 1533
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2021 14:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim, da moja "zgodba" najbolj ne sodi sem, saj nima nobene zveze z vajino debato o napajalnih kablih. Razen tega mi ni všeč, če se javno objavlja vsebina mojih zasebnih telefonskih pogovorov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
canyonn



Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53
Prispevkov: 640
Kraj: kanal

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2021 14:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

res je s tem nima nič,u bistvu pa ni nič spornega v napisanem,hotel sem le povedat da sva imela konstruktiven pogovor in priporočila brez nakladanja,lahko zbrišem del ki se na to nanaša.
se opravičujem .
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041775119
DAVOR



Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Prispevkov: 454
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2021 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nočem se vmešavati v posle z oyaide kabli. Ne vem kaj ima oyaide xlr kabel vezo z napajalnimi Tunami. Če te je nekdo razpištolil ker ni bil zadovoljen s kablom nimam nič pri tem. Sicer pa saj ni bil kupljen pri tebi, zakaj tratiš čas okol tega? V drugi temi sem povedal svoje mnenje o kablu ki ne stane 450€ ....ne najdem Oyaide TUNAMI GPXe V2, torej z oyaide 004 ne pa z 046 za tako ceno. Z 046 konektorji je po moje še bolj mesnat v sredini, težjim basom zvočni oder pomaknjen pred zvočnike in velik stage. To boš ti bolje opisal ker imaš oboje v prodajnem asortimanu. Skratka za 650€ sem pričakoval mogoče preveč. Oyaide napajalne konektorje uporabljam tud sam, ker so odlični. So pa dragi, ampak tako je. Jaz to razumem nekateri pa ne, in se mi smejijo v glavo, ko jim omenim ceno 004 ali pa M1 kombinacijo.
Še enkrat ni bil namen skakat komu v zelje, ker jaz zaenkrat nikomur nič ne prodajam. Če pa si kdo česa zaželi, pa lahko dobi. Če se s ceno ne strinja pač ne kupi.
Zame ni najboljšega kabla. Odvisno kako se komu zvokovno poveže s celotnim sistemom. Na enem sistemu se ujame, na drugem pač ne. 15inch bas s trobljo in 100db izkoristka rabi zagotovo drugačno kombinacijo kablovja (tudi amplifikacijo) kot 88db. Recimo Bastanis Wildhorn ali Matterhorn zvočnik s totalno drugim karakterjem zvoka moraš previdno upasat, drugače ti ušesa razpara. Na takih zvočnikih bi V2 bil boljši partner. Ampak 100db so posebni zvočniki, ki jih ima redko kdo doma... Saj smo na isti valovni al ne?
_________________
KISS- Keep It Simple and Smart
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
canyonn



Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53
Prispevkov: 640
Kraj: kanal

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 03, 2021 20:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

verjetno nisi bral pred izbrisom.prav nič ni narobe,napisal si kar si,jaz pravtako,zanimivo mi je blo pa sovpadanje objav,ni potrebe razlagat kaj se je dogajalo in zjutro sem na hitro nekaj napisal-ker ni nič nujnega ali nadležnega letelo name pač pa na Oyaide Furukawa.
res je ,marsikdo ima probleme z žgečkanjem v ušesih ne samo z 100db+
o 910, sem brez zadržka priporočil tvoje kable če rešijo sistem in ne nabijal v prid 910,ker približno vem kaj delaš.meni pa ne diši vedno bolj uveljavljen push the business,kar sem hotel ponazorit na sliki Oyaide vs.Nano je Joztom razložil fantom:oklop,lebdeča masa.
se dobi marsikaj pri nas za 450 ,tudi gpx-re z aspirin white 004,ko je akcija in ali skupinski nakup še ugodneje,veš o čem govorim
100 db je kar precej prisoten v Slo,ne kot v Aziji,pa vendar, to je drug segment uporabnikov ki so redko na forumu in sejmih,
vse je ok in na svojem mestu,kot u hifi ju tudi v vsakdanjem življenju vsak po svoje živi dneve in spremembe

lep pozdrav
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041775119
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe