Colibri Labs
 
Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Največji HIGH END AUDIO sejem letos odpade - prestavljen na leto 2022

05.05.2021 - Napisal: trancedeejay

 

Sejem HIGH END 2021, ki naj bi potekal v Münchnu od 9. do 12. septembra 2021, je bil zaradi nenehnih vplivov pandemije Covid-19 prestavljen na maj 2022. HIGH END SOCIETY Service GmbH je to odločitev sprejela po ponovni oceni trenutnega stanja in v tesnem sodelovanju z odborom HIGH END SOCIETY e.V.

 

Vodilna svetovna avdio razstava se bo zato vrnila na svoj običajni spomladanski časovni razpored in bo v prireditvenem centru MOC v Münchnu od 19. do 22. maja 2022. Prireditev IPS - International Parts + Supply, ki naj bi potekala ob HIGH END, je prav tako prestavljen do novega leta in bo svoja vrata prvič odprl 19. in 20. maja 2022.

 

Čeprav so dvorane in atriji MOC polno zasedeni in je bil natančno razvit podroben koncept higiene in zaščite pred okužbami, organizator meni, da je treba v sedanjih razmerah sprejeti to zgodnjo fazo. "Na dogodek smo se izredno dobro pripravili in bili prepričani, da bosta HIGH END in nova IPS kljub spremenjenim razmeram lahko izvedena to jesen," pravi Stefan Dreischärf, generalni direktor organizatorja dogodka, podjetja HIGH END SOCIETY Service GmbH. Obžaluje, da bodo morali vsi ljubitelji hi-fija zaradi odložitve zdaj še dlje čakati na letni vrhunec v industriji. »Kljub temu moramo sprejeti daljnoviden pristop, da ohranimo zaupanje razstavljavcev. Glede na počasen razvoj v svetovnem merilu menimo, da je trenutno stanje preveč negotovo. Tveganje, da bi morali dogodek v kratkem odpovedati, je preprosto previsoko, «razloži izkušeni vodja sejma.

 

Kot pravijo organizatorji - Glede na to, da pandemije ne omejujemo tako hitro, kot smo upali, nihče ne more predvideti, ali bo mednarodni sejem dejansko lahko potekal z zadovoljivimi rezultati za vse udeležene v septembru.

Pri načrtovanju in gostovanju njihovih sejmov je Stefan Dreischärf s svojo ekipo dal vse, da je svojim razstavljavcem zagotovil optimalne pogoje za uspešno poslovanje. Še več, organizator se zaveda svoje nadaljnje odgovornosti za varovanje zdravja vseh vpletenih strani in zagotavlja zanesljivost načrtovanja. Zaradi možnosti, da bodo sedanji ukrepi do naslednjega leta bistveno olajšani, zato bodo svetovna potovanja verjetno možna brez omejitev, HIGH END in IPS maja ne bosta preprečila uspešne in prijetne sejemske izkušnje v maju. 2022.

 

Informacije na HIGH END

 

Mednarodno priznani avdio sejem HIGH END je nesporni vodilni, ko gre za impresivno določanje tona za vrhunsko reprodukcijo glasbe. Že štiri desetletja daje ideje in zagon proizvajalcem, prodajalcem in potrošnikom visokokakovostne zabavne elektronike. V štirih majskih dneh dogodka se bo ves svet avdio strokovnjakov in strokovnjakov zbral v Münchnu, kjer bo obiskal stotine razstavljavcev iz več kot 40 različnih držav, ki bodo predstavili svoje najnovejše novosti v dvoranah in atrijih prireditvenega centra MOC.

 

Več informacij na: https://www.highendsociety.de/high-end-44.html

 

 

Še promo video, ki je bil pripravljen za letošnje leto

 

Ostale novice

Video player
Bowers & Wilkins Factory Tour 2021

Bowers & Wilkins Factory Tour 2021
 Documentary about the greatest audio system
The Exorcist Theme on church organ (Tubular Bells
Albina - Visine (Matija Cvek Cover) Live
Seznam vseh videov »