Sponzorji

EsotericAudioShop - Colibri

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Pri Erzetich Audio izdali drugo glasbeno kompilacijo

03.03.2021 - Napisal: trancedeejay

 

 

Po zelo dobrem odzivu na lani izdano glasbeno zbirko, posneto na pozlačen CD avdiofilske kvalitete, Gold, podjetje Erzetich z zanosom napoveduje izid svoje druge, z naslovom Gold II. Na njej so predstavljeni talentirani mednarodni  neodvisni glasbeniki z nadpovprečno kvaliteto posnetka.

 

Ljubitelji glasbe lahko uživajo v dvanajstih skladbah (namenoma) manj poznanih, tako imenovanih “indie”, glasbenikov, kot so AZTEX (Irska), Binary Boyz (Finska), Darius Lux (ZDA), Deborah Henriksson (Švedska), Deetrich (Irska), Dylan Dunlap (ZDA), Evie Joy (ZDA), G Ko (ZDA), Lovescandal (Velika Britanija), Nya Crea (Italija), The Eves (Velika Britanija) in Viperstone (Slovenija).

 

Kompilacija je v osnovi namenjena kot darilo strankam in partnerjem, kot zahvala za zaupanje in pomoč pri rasti podjetja, je pa na voljo tudi širšemu občinstvu na spletni strani, kjer jo je mogoče kupiti neprofitno. To pomeni, da so v ceno všteti samo stroški izdelave, pakiranja in pošiljanja.

 

Ta izdaja je še en dokaz o naklonjenosti podjetja svetu glasbe, saj le-to tesno sodeluje tudi z uveljavljenimi glasbeniki, kot so Imogen Heap, Nile Rodgers, Jennifer Paige, Guano Apes in drugi.

 

 

 

Podjetje Erzetich je leta 2012 ustanovil Blaž Erzetič, kot rezultat njegove ljubezni do glasbe in vedno večjega razumevanja vlogetehnologije v njej. Erzetič se je večino svojega življenja spoprijemal z elektroniko, oblikovanjem in zvokom, kar ga je pripeljalo do razvoja ročno izdelanih ojačevalnikov in slušalk, ki se prodajajo po celem svetu. Del razvoja in izdelave poteka v delavnici v Trnovskem gozdu, lokalni lipov les pa se redno uvaja v izdelke, ki so ustvarjeni za dolgo življenjsko dobo in so enostavni za popravilo, za okolju prijazen končni rezultat.

 

"Če poslušamo glasbo s podpovprečno opremo, izgubimo pol užitka," pravi Blaž. "Ne samo, da pomagamo podpirati neodvisne in uveljavljene glasbenike, ampak verjamemo, da lahko s poudarkom na tehnični dovršenosti predvajanja zvoka, poslušalcem še bolj približamo glasbo, ki jo imajo radi.

 

Za več informacij: www.erzetich-audio.com

 

https://www.facebook.com/Erzetich

 

Ostale novice

Video player
To Athena - Aquatic Ballet (Live at Neubad, Luzern

To Athena - Aquatic Ballet (Live at Neubad, Luzern
Lars Danielsson and Leszek Mozdzer - Suffering
Bowers & Wilkins Factory Tour 2021
 Documentary about the greatest audio system
Seznam vseh videov »