Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Intek novice januar 2019

23.01.2019 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

WILSON BENESCH RESOLUTION je izbrana ZVOČNIŠKA OMARICA LETA 2018

 

 

"Nisem prepričan ali je to ohišje iz karbonskih vlaken ali redko videna ISOBARIC postavitev nizkotoncev, ampak nekaj dela zvočnike Wilson Benesch Resolution naravnost fenomenalne. (...) Ta zvočnik s tehnologijo in odzivnostjo doseže tisto, kar ostali zvočniki dosežejo z grobo silo. (...) Resolution je s svojo estetiko, nezmotljivo soničnostjo in muzikaličnostjo zvočnik, s katerim boste sobivali z užitkom." - Allan Taffel, TAS

 

Več o TAS 2018 Golden Ear Award TUKAJ >>

 

 

AUDIOBEAT, Roy Gregory recenzija TUKAJ >>

 

 

 

 

 

DEMONSTRACIJE QUADOVE ALL-IN-ONE REŠITVE

 

 

Artera Solus je multi-tasking hi-fi sistem, ki v eni sami sofisticirani škatli združuje CD predvajalnik, DAC, predojačevalnik ter močnostni ojačevalnik in ponuja široko paleto konektivnih možnosti, vključno z  Bluetooth povezavo. Res neverjeten one-box sistem in, glede na zmerno ceno, odličen nakup, ki si zasluži dober par zvočnikov, da lahko pokaže vse, kar zmore. Artero Solus lahko (po predhodni najavi) slišite v našem demo salonu. 
Vabljeni k poslušanju! 

 

 

Hi-Fi Choice recenzija >>

 

 

Hi-Fi Plus recenzija >>

 

AV Forums recenzija >>

 

Lite Magazine recenzija >>

 

 

 

 

 

 

 

SHUNYATA RESEARCH NAGRADE V 2018

 

 

Shunyata je danes ena najbolj priznanih in spoštovanih proizvajalcev kablov in napajalnih sistemov profesionalne avdio/video industrije, delujejo pa tudi na področju medicine. Njihovo sestrsko podjetje, Clear Image Scientific, razvija in izdeluje opremoza zmanjševanje hrupa oz. šumov ter ostala področja, ki terjajo najvišjo možno ločljivost nizkofrekvenčnih signalov in slik. Za svoje delo na področju avdio industrije so preteklem letu poželi kar nekaj nagrad in odličnih recenzij.

 

 

TAS Product Of The Year Award 2018 za Sigma kable >>

 

Hi-Fi+ Awards 2018 – Power Product Of The Year za Denali D6000/T >>

 

 

SoundStage! recenzija za Hydra Typhon QR >>

 

Hi-Fi+ recenzija za Delta NR in EF Power Cords >>

 

 

 

 

 

PRESEŽKI MULTITASKERJA ATC CDA2 MkII

 

 

"Zlahka bi zapravili po $2000 za CD predvajalnik in predojačevalnik in za ta denar ne bi dobili enake kakovosti izdelave, preprostosti upravljanja in odličnega zvoka kot ATC-jev CDA2 Mk2 CD predojačevalnik. Šokiran sem bil nad tem, kako se je zoperstavil mojemu (precej dražjemu) Shindo predojačevalcu in ga v določenih aspektih celo prekosil, zelo dobro je deloval tudi z mojim ojačevalcem na elektronke. (...) Nemogoče bi bilo, da ga ne okronam z najvišjim priporočilom." - Ken Micallef, Stereophile

 

 

STEREOPHILE recenzija >>

 

 

THE EAR recenzija >>

 

 

HI-FI CHOICE recenzija >>

 

 

HI-FI NEWS recenzija >>

 

 

ENJOY THE MUSIC recenzija >>

 

 

 

 

 

 

Izvrstne MEZE AUDIO slušalke že od € 59,00

 

 

TEHNOLOGIJA > Vsak sestavni del MEZE slušalk teži k popolnosti. Materiali, s katerimi boste med poslušanjem v stiku, so naravni - lesena CNC zvočniška ohišja, kovinski del s trajno galvansko zaščito, spominska pena in mehko PU usnje. Brez plastike in polimernih materialov. 

 

SLUŠALKE KOT UNIKAT > Tekstura lesa je edinstvena kot prstni odtis, zato gre pri vsakem paru MEZE slušalk za unikaten izdelek. Klasične 99 slušalke so zasnovane kompaktno in natančno sestavljene, njihova zvočniška ohišja pa izdelana iz satiniranega orehovega lesa.

 

PREMIUM ZVOK ZA POZNAVALCE > Nov nivo oblikovanja slušalk, ki združuje moderne principe z rokodelstvom, naravnimi materiali in težnjo po premium zvoku.Vabljeni na demonstracijo izjemnih slušalk MEZE AUDIO.

 

Recenzije najdete TUKAJ >>

 

 

Za več informacij in svetovanje ter demonstracije glede izdelkov jih ob predhodni najavi (telefon ali email) obiščite v INTEK demo salonu.

 

 

 

Več info na https://www.intek-hifi.com/

 

 

Ostale novice

Video player
Tove Lo - Talking Body

Tove Lo - Talking Body
Miserere mei, Deus - Allegri - Tenebrae
Halsey - Without Me (Live at Victoria’s Secret)
Nina Pušlar - Za naju
Seznam vseh videov »