Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Audio Alto letos tudi na Audio Video Show-u 2018 na Poljskem

05.12.2018 - Napisal: trancedeejay

Audio Alto je letos sodeloval na Audio Video Show-u 2018 v Varšavi na Poljskem. Sejem je drugi največji v Evropi in vsako leto beleži tako rast števila razstavljalcev kot tudi obiskovalcev. Na letošnjem sejmu je sodelovalo že 200 razstavljalcev v 175 sobah.

 

 

Na sejmu so predstavili dva sistema, in sicer nov poseben aktivni zvočniški sitem AA LA17 MKII (zvočni projektor) krmiljen z njihovim novim referenčnim predojačevalcem Anniversary 10 (predstavitev je bila svetovna premiera) in nnjihov najmanjši zvočniški sistem AA R101 FR, nagrajen z dvema nagradama, krmiljen z dvojnim mono integriranim ojačevalcem AA DMI 3H, prav tako nagrajen kot »Najboljši integrirani ojačevalec 2016«. Izvor glasbe je bil multimedijski center AA MMC 3H.

 

 

S partnerjem RW Acoustic so akustično obdelali sobo, aktivni zvočniški sistem AA LA17 MKII pa so z vgrajenim digitalnim signal procesorjem prilagodili optimalno reprodukcijo v sobi. Obisk je bil izredno številčen, odziv obiskovalcev in tudi novinarjev je bil izjemen, saj je bila velika večina navdušena nad obema sistemoma.

 

 

 

Kot pravi lastnik Audio Alto, Saša Burian:"Vsem obiskovalcem se želimo še enkrat zahvaliti za komentarje in pohvale. Z veseljem pa lahko to kratko novico in pozitivne odzive obiskovalcev zaključimo s sporočilom, da je Audio Alto prejel nagrado »BEST SOUND«, ki jo je podelil High Fidelitiy! Nagrada ima za Audio Alto toliko večjo težo, saj smo jo prejeli v konkurenci 200 razstavljalcev."

 

Ostale novice

Video player
Tove Lo - Talking Body

Tove Lo - Talking Body
Miserere mei, Deus - Allegri - Tenebrae
Halsey - Without Me (Live at Victoria’s Secret)
Nina Pušlar - Za naju
Seznam vseh videov »